VOL-VCA boek Nederlands

VOL-VCA boek Nederlands

VOL-VCA boek Nederlands

Inclusief btw & verzendkosten

€34,50

VOL-VCA boek Nederlands

Inclusief btw & verzendkosten

Dit boek dient als zelfstudiemethode voor het examen VOL-VCA en is aangepast aan de nieuwe eindtermen en vraagvormen zoals deze gelden in het seizoen 2020-2021. Deze methode kent dezelfde hoofdstukindeling als het boek Basisveiligheid met hieraan toegevoegd de speciale onderwerpen die voor leidinggevenden van belang zijn. Deze cursus is ook uitermate geschikt voor ZZP’ers. In acht hoofdstukken wordt u stap voor stap door de stof geleid.

Uniek is het gebruik van video-links. Aan het begin van elk hoofdstuk is een QR-code afgebeeld. Wanneer u deze scant met uw mobiele telefoon, kunt u aanvullend videomateriaal bekijken. Tevens krijgt u een bladwijzer met de veiligheidsborden er gratis bij!

Elk hoofdstuk is overzichtelijk opgebouwd en sluit af met een samenvatting en een zelftoets. Een gedeelte van elke zelftoets bestaat uit examenvragen zodat u direct al oefent met de manier van vragen bij de VCA-examens. Op het moment dat u voor alle hoofstukken een goed resultaat heeft gehaald, bent u klaar voor het afleggen van het examen VOL-VCA.